Петър Жеков съсипа Жорди Кайседо: Помисли се за голям, но не можеше да отлепи


Петър Жеков съсипа Жорди Кайседо: Помисли се за голям, но не можеше да отлепи
Снимка: Ilian Telkedjiev / LAP.bg

1855 0

Легендата на ЦСКА и българския футбол - Петър Жеков, разкритикува тръгналия си след ред скандали от "Българска армия" Жорди Кайседо. Според "вълшебния стрелец" нападателят няма да липсва на "армейците", тъй като играта му е била лесно разкрита от противниковите футболисти.

"Кайседо беше средна работа, не е нещо кой знае какво. Той си помисли, че станал голям футболист тук, но вече не можеше да играе у нас, защото му научиха играта. Не може да отлепи. Горе с глава беше силен, това му беше плюс. Технически с топка в крака не беше толкова добър обаче. Вкарваше момчето, но не беше чак такава класа", коментира кавалерът на "Златната обувка" пред "Мач Телеграф". 

"Бях в "Токуда" и за десетина дни ме вдигнаха. Много съм благодарен на д-р Ани Рапонджиева от отделението по нефрология и на д-р Борисов, който ми помогна да намеря моето лекарство. Беше изчезнало навсякъде. Сега съм добре, може да отида и до Скопие с останалите ветерани да подкрепим ЦСКА срещу Македония Гьорче Петров. Звънна ми Ради Здравков, но още не се бях възстановил и трудно ходех, а и аз съм си на "Армията", допълни още той. 

Ето каква колосална сума се твърди, че са платили от Тигрес за еквадорския голмайстор

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички