Петър Жеков съсипа футболистите на ЦСКА: Не са заслужили да им знам имената


Петър Жеков съсипа футболистите на ЦСКА: Не са заслужили да им знам имената
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

2707 0

"Вълшебния стрелец", както е познат легендарният ас на ЦСКА Петър Жеков, коментира работата на треньора Саша Илич. Пред "Тема Спорт" великият голмайстор съсипа от критики футболистите на "армейците".

Според него, в отбора няма силни фигури, а тимът не разполага с качествен нападател. С подобни качества Жеков отличи напусналия през 2021 г. в посока Русия Али Соу.

'Ами и той се учи. Та той за първи път излиза като треньор извън Сърбия. Учи се тук, в движение. Но като гледам, май нито той ще се научи, нито футболистите. Вече сме октомври, а в отбора няма никакво развитие. Той работи от лятото. Идва Пирин и ни надиграва на „Армията“. Момчетата от дублиращия състав, които победиха Левски на „Герена“, да бяхме пуснали, те щяха да ги бият и да играят по-добре", категорично отсече кавалерът на "Златната обувка".

"ЦСКА в момента има четирима централни нападатели, но от тях и един не става. Само едно бързо момче, нисичко има, което вкарва от време на време. Но дори и името не му знам (б.р. – Браян Морено). Повечето от футболистите ни сега ги знам само по физиономии, защото пътувам с тях за гостуванията в Европа.

Те не са се изявили достатъчно, че да им науча имената. Преди Али Соу беше звездата на отбора. Някои го харесваха, други – не, но беше силна фигура. Сега нямаме такива играчи. Особено в нападение. Познавам само Амос Юга в средата на терена. Той има добра физика, но само жълти картони си изкарва. Рита, дърпа, блъска, а напред – нищо. Не може това да са ти халфовете", допълни още той.

Ето защо според Жеков феновете, които не присъстват на мачовете на отбора, са прави

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички