Голям талант на ЦСКА отива в именит клуб от Серия "А"?


Голям талант на ЦСКА отива в именит клуб от Серия "А"?
Снимка: CSKA.BG

2620 0

Един от най-големите млади таланти на ЦСКА и българския футбол - Илия Димитров, е силно желан от именит клуб от едно от топ първенствата на Европа - Серия "А". 15-годишният централен нападател на юношеския тим на "армейците" до 16 години съвсем скоро може да премине във Верона, съобщава "Спортал".

Младокът е получил покана за пробен период при "мастифите". Той е попаднал в полезрението на италианския клуб с прекрасните си изяви. Освен Верона, от неговите права се интересуват и други отбори в Италия, както и водещите такива в България.

Димитров в голмайстор в Елитната група до 15 години през изминалия сезон, в който записва цели 26 попадения в едва 28 срещи. През 2021 г. печели, заедно със своите съотборници, Купата на БФС.

Очаква се талантливият таран да вземе участие в тренировките на "жълто-сините" в средата на октомври, след което ще стане ясно дали една от надеждите на "червените" ще направи огромна стъпка в кариерата си.

Ето как младите "армейци" триумфираха във Вечното дерби

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички