Петър Жеков: ЦСКА има нужда от трима нови


Петър Жеков: ЦСКА има нужда от трима нови
Снимка: LAP.BG

1518 0

Легендата на ЦСКА Петър Жеков говори пред "Тема спорт" за това как "армейците" могат да станат шампиони. Според голмайстора отборът има нужда от поне три нови попълнения.

"Изпращаме добра година. За следващата остава да се спечели шампионската титла. Отборът ще надгражда под ръководството на Стойчо Младенов. Задължително ни трябват трима нови качествени футболисти - краен защитник, крило и нападател. Жорди Кайседо вкарва, но само с глава. С Камбуров сме в отлични отношения. Той ме покани на тържеството си, но не успях да присъствам, тъй като съвпадна с рождения ден на моя син. Разговаряхме половин час. Жалко, че нещата в Берое се развиват по този начин.

Познавам много хора в Стара Загора и не мога да си обясня как няма бизнесмен, който да иска да влага в този клуб. Но и в Берое няма на кого да се сърдят. Те бяха единственият отбор, който се финансираше от държавата и бе крайно време това да приключи. Може да се търси отговорност и от футболния съюз.

Той трябва да е контролен орган, а не да служи единствено за ядене, пиене и екскурзии насам-натам. Март месец младите ще ги издухат. И Боби, който не спира да наглее, и Венци Стефанов, когото познавам от над 50 години, още откакто беше бензинджия на пътя за Перник. Този тръгнал да дава компетентно мнение. Обяснява как ЦСКА и Левски нямали пари, но ако и на него му спрат кранчето и остане сам, отборът му ще фалира”, коментира Жеков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички