Пенев за играта на ЦСКА, лиценза и кога ще падне гол


Пенев за играта на ЦСКА, лиценза и кога ще падне гол

1175 0

Любослав Пенев все още не мисли за следващия сезон, като в днешната си медийна изява той беше категоричен, че работата му към момента в ЦСКА е само до 31-и май.

"Моята задача към момента е до 31 май. След това ще говорим за следващите стъпки. Наистина го мисля и съм откровен към вас. Изиграваме оставащите три мача и след това ще говорим. Не успяхме да победим до този момент, но се надявам това да се случи в следващите три мача", бяха първите думи на Пенев по време на пресконференцията преди двубоя срещу Ботев.

"След тренировката ще определим групата. Към момента всички тренират, но след час и половина ще обявим футболистите, които ще пътуват за Пловдив".

Що се отнася до лиценза, то наставникът предпочете да не коментира и беше откровен, че не желае да се информира по тази тема.

"Не чета информациите за лиценза. Не искам да се информирам. Сигурен съм, че като стане ясно информацията и е абсолютно сигурна, тя ще бъде публикувана в медиите. Когато всичко стане ясно и не е лъжа, ще прегледам информациите. Това, което ме засяга, го знам. То е свързано със спортно техническата част. Има една част, която е само за ръководството".

Пенев анализира играта на тима до момента, като е на мнение, че неговите възпитаници играят отлично, но им липсва само попадението.

"Отборът играе доста по-добре от противника, не позволява на противника да вкарва голове и да създава положения. Ние създаваме положения, но към момента ни липсва голът. Ще се опитаме да вкараме в следващите мачове. Не обвинявам футболистите. Явно толкова си можем. Не е нужно да нагнетяваме допълнителен стрес в съблекалнята. Голът ще дойде, спокойно".

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички