От лицензионната комисия: Няма да правим компромиси и отсрочки


От лицензионната комисия: Няма да правим компромиси и отсрочки
Снимка: БГНЕС

1396 0

Председателят на Лицензионната комисия към БФС Пламен Манолов разкри повече подробности около лицензите на отборите от "А" група. Пред "7 дни спорт" той заяви, че комисията ще излезе с решение до 29 май и че няма да прави компромиси и отсрочки за никой от отборите.

Етo какво още сподели Манолов:

"Лицензионната комисия работи по строго определени правила, разписани от УЕФА. Не правим отсрочки на абсолютно никой, просто спазваме правилата. А именно срокът за издаване на решение за лиценз на български клубове е 29 май. Появилите се спекулации, че комисията прави компромиси, отсрочки или каквото и да е от този род, са абсолютно неверни. Разгледахме само тези седем клуба, документите на останалите клубове предстои да бъдат разгледани. Ние няма как да правим отсрочки, при положение че имаме срок, в който трябва да се поберем. За отсрочки може да ни обвини някой, ако се забавим след тази дата."

"Към момента не сме взели решение за ЦСКА, а когато го вземем, то ще бъде обявено на сайта на БФС. Не искам да коментирам процедурите по телефона. Сигурно е едно - че ще спазим правилника на УЕФА за лицензиране, защото ние сме длъжни, в противен случай търпим санкции", каза още председателят на Лицензионната комисия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички