Пенев се връща в Пловдив с добри чувства, но и за първа победа с ЦСКА


Пенев се връща в Пловдив с добри чувства, но и за първа победа с ЦСКА
Снимка: Иван Йочев

1021 0

Любослав Пенев даде пресконференция преди предстоящия сблъсък срещу Ботев (Пловдив), като говори за завръщането си в "Коматево". Както е известно, бившият национален селекционер пое "канарчетата", но напусна, след като бяха запорирани активите на КТБ.

Публиката на Ботев ще ме посрещне добре. Аз бях един месец там. Съжалявам, че този проект не се осъществи, защото той щеше да бъде истински пример за другите клубове. Получих страхотно уважение и няма да го забравя. Това са моменти, които всеки треньор помни. Ще се завърна в Коматево с перфектни чувства", сподели треньорът на ЦСКА и продължи.

"Радвам се, че на тези момчета им се даде шанс и те още играят в Ботев. Надявам се школите в България да заработят. Това е индустрия. Надявам се собствениците на клубове да обърнат повече внимание на това. Трябва да се поработи сериозно върху този проблем".

В края на пресконференцията си бившият селекционер на България категорично отказа да коментира бъдещето си и изрази увереност, че отборът му ще спечели трите точки в Пловдив.

„Винаги в края на сезона изтичат информации или спекулации. Винаги нещо се тиражира, за футболисти, треньори, но аз не мисля за след 31 май. Интересува ме до 31 май. Ще подходим максимално отговорно и концентрирани и ще търсим трите точки както винаги. Те ще играят пред собствена публика, темпераментна публика и ще искат също да победят. Сигурен съм, че ще стане добър мач. Искам да подобрим всичко. В нападение, в защита и във всички линии.

Мисля, че вървим във възходяща линия. Не знам дали мачът срещу Лудогорец е таванът. Иска ми се да вярвам, че не е и можем да отидем още по-нагоре", завърши Пенев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички