Паро: С новата власт ще е скромно, но ще се плаща


Паро: С новата власт ще е скромно, но ще се плаща

1409 0

Най-успешният треньор на ЦСКА и бивш спортен директор на клуба - Аспарух Никодимов, е оптимист за новата власт на "Армията".

"При новите собственици ще е по-скромно, но пък съм на мнение, че ще се плаща редовно. Трябва да се простираш според чергата си, а който не си върши работата - си тръгва. Това е прост механизъм. А Манджуков и Инджов са сериозни хора и мисля, че ще сложат ред в клуба", коментира Никодимов.

Той не пожела да осъжда досегашния силен човек в ЦСКА Александър Томов.

"Томов се опита по своя си начин да помогне на ЦСКА. Дали е бил правилен или не, нямам категорично мнение. Въпросът е да не е натрупал много дългове. Той обаче не бива да лежи на серията срещу Левски. Това, че сме победили най-слабия в историята отбор на сините, не е чак толкова голямо постижение", категоричен е легендата.

"Не знам Стойчо ли напусна, или него го напуснаха... Но е най-нормалното след три поредни загуби да те изгонят. Мен са ме уволнявали и при 28 мача без загуба, какво остава за настоящата ситуация", заяви той.

Никодимов призова да се даде шанс на новия треньорски екип да наложат идеите си. "Хубавото на Галин Иванов е, че е необременен. Нека не бъде закачан, да работи с Манчев на спокойствие. Двамата са добър екип. Имат мерак и знания, допряха се до международния футбол и се надявам това да им помогне", каза още Паро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички