Паро Никодимов: В ЦСКА да пуснат на играчите видео от победата над Аякс през 73-та!


Паро Никодимов: В ЦСКА да пуснат на играчите видео от победата над Аякс през 73-та!
Снимка: Ilian Telkedzhiev / imageslap@gmail.com

1755 0

Легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов разкритикува отбора за слабото представяне срещу Локомотив (София). Според бившия треньор на "червените" от клуба трябва да пуснат на играчите видео от паметната победа над Аякс през 1973 г., когато нидерландският гранд беше европейски клубен шампион.

"Не ми харесаха срещу Локомотив, но може да са се изморили, защото мачовете са по-често. В крайна сметка обаче това им е работата. ЦСКА е лидер в класирането и трябва да съжаляват. За да останеш лидер при тази конкуренция в лицето на Лудогорец, не бива да допускаш такива равенства. Те имат и по-малко мачове. Така ние ги улесняваме", анализира Никодимов пред "Мач Телеграф".

"Трябва да имаш манталитет за такива мачове, а тя бяха безидейни и не се справиха добре. На 7 ноември 1973 година победихме Аякс с 2:0, да им пуснат клипче от мача, за да видят как се играе за ЦСКА. Едно време създавахме по 10-12 положения за гол, вкарвахме по два, три, четири. Във всеки един мач, особено когато играеш на "Армията", трябва да имаш куп положения пред вратата на противника", продължи той.

"Ако сбъркаме срещу Черно море на Илиан Илиев, можем да кажем довиждане на претенциите си и да се борим за второто или трето място", завърши Паро. Ето кой друг бивш треньор на ЦСКА разкритикува тима след равенството.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички