Бивш играч и треньор в ЦСКА съсипа от критики „червените“ след хикса с Локомотив София


Бивш играч и треньор в ЦСКА съсипа от критики „червените“ след хикса с Локомотив София
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

2469 0

Бившият футболист и бивш помощник-треньор на ЦСКА - Ангел Червенков, изрази мнението си след нулевото реми срещу Локомотив София. Той не спести критиките си по адрес на футболисти на „червените“ за представянето им срещу столичните „железничари“. Специалистът изтъкна и проблемите около състава за мача.

Не съм доволен от това, което показа ЦСКА в мача с Локо Сф. Това не може да е задоволителен резултат. Потенциалът на отбора е много по-голям. Резултатът не задоволява абсолютно никого, нито треньорите и хората от клуба, нито феновете. Разбира се, има проблеми в отбора откъм окомплектоване и си има обективни причини за това, но на "Армията" да допускаш такива грешки не бива. Това се оказва сериозен проблем за крайното класиране“ обяви Червенков пред „Мач Телеграф“.

Сериозен проблем беше липсата на Юрген Матай в отбрана. В дефанзивен план отборът имаше сериозни проблеми. Имаха късмет, че не получиха гол. В атака през първото полувреме отбора беше беззъб. Това е неприемливо. ЦСКА имат качествени футболисти и те трябва да покажат повече воля и характер. Така, както го направиха срещу Лудогорец. Тогава загатнаха, че могат. Но има и други неща, които са свързани и с тактическите схеми, и с изискванията на треньора. Моментното състояние на момчетата е важно, защото това понякога влияе на изхода на двубоя“, продължи той.

Червенков сподели мнението си и за арменския национал Жираир Шагоян.

Той е млад и има качества, но все още има какво да развива. За мен той е нешлифован футболист, който трябва да се изгради. И като характер, и от тактическа гледна точка. Иначе е техничен и има скорост. Предстои му доста работа. Това важи и за други играчи на ЦСКА“, каза още Червенков.

Вижте какво каза Саша Илич, след като Локо Сф сложи край на победната серия на ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички