Саша Илич: Не съм разочарован, срещу нас винаги бавят времето


Саша Илич: Не съм разочарован, срещу нас винаги бавят времето
Снимка: Cska.bg

1253 0

Наставникът на ЦСКА - Саша Илич, призна, че не е разочарован след равенството 0:0 срещу Локомотив София. Според сърбина съперниците на "червените" умишлено бавят времето срещу тях, но в неделния мач ЦСКА е заслужавал да грабне трите точки.

„Не съм разочарован. Днес заслужавахме победата с играта си, но не успяхме. В някои от предните мачове не заслужавахме победата, но я взехме. Трябва да похваля своите играчи, които дадоха всичко от себе си. Изпуснахме шансове, но трябва да продължим напред“, заяви сърбинът минути след края на мача.

„Истина е, че имахме няколко контузени и наказани, но момчетата, които играха днес, заслужаваха победа. Локомотив след почивката мисля, че нямаше точен удар“, каза Илич относно липсващите футболисти в състава си.

„Мисля, че ако играем по начина, по който играхме днес, ще спелемим във Варна. Не съм доволен от това, че отборите, които играят срещу нас, често бавят времето. Знам, че това е разрешено, но не го толерирам“, допълни Илич относно предстоящия мач с Черно море.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички