Колко домакинства остават на ЦСКА на стадион "Българска армия" в този му вид?


Колко домакинства остават на ЦСКА на стадион "Българска армия" в този му вид?
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

2112 0

Наскоро в медийното пространство се бяха появили информации, че домакинството на ЦСКА срещу Локомотив София (0:0) ще бъде последното на "армейците" на стадион "Българска армия" в този му вид, но според "Тема Спорт" това не отговаря на истината.

Изданието пише, че футболистите на Саша Илич ще продължат да играят на съоръжението и в първите мачове от пролетния дял на Първа лига, а ръководството на клуба смята да даде пресконференция до края на 2022 г., по време на която да внесе яснота как върви работата около строежа на нов стадион.

Допълва се, че надеждите на всички в Борисовата градина са, че през 2023 г. най-накрая ще бъде даден старт на строителните дейности и в момента се работи усилено в тази насока.

Твърди се още, че ЦСКА ще изиграе между две и четири домакинства на "Армията" през пролетта - срещу Ботев Пловдив, Локомотив Пловдив, Спартак Варна и Лудогорец, като сблъсъкът с "орлите", който би трябвало да се проведе в средата на месец април, може да се окаже последен на съоръжението в настоящия му вид!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - ЦСКА обяви сериозно постижение на Жеферсон (СНИМКА)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички