Паро Никодимов: ЦСКА може да бие Лудогорец, където ги хване!


Паро Никодимов: ЦСКА може да бие Лудогорец, където ги хване!
Снимка: Ilian Telkedzhiev /Lap.bg

1708 0

Легендарният футболист и треньор на ЦСКА Аспарух Никодимов вярва, че отборът има сили да удържи върха в класирането в Първа лига до края на сезона. Според него "червените" могат да бият Лудогорец "където ги хванат". В момента столичният гранд е с точка повече пред "орлите" на върха.

"ЦСКА има нужда от още един стабилен централен защитник. В някои от мачовете бяха допускани елементарни грешки в отбрана. Не съм голям привърженик на това да се правят радикални промени в състава на полусезона. ЦСКА има стабилна основа, играчите вече свикнаха с обстановката в клуба и първенството.

Илич е млад специалист и хубавото е, че може на практика да покаже на играчите това, което иска от тях. Аз правех същото в годините, когато започвах в треньорския занаят. Включвах се в заниманията наравно с футболистите, това създава още по-здрава връзка между спортно-техническия щаб и изпълнителите на терена", коментира легендата пред "България Днес".

Запитан дали идва краят на 11-годишната хегемония на Лудогорец в българския футбол, Паро заяви: "ЦСКА може да бие "зелените", където ги хване!". А ето какъв съвет даде Никодимов на Саша Илич през ноември

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички