Майкъла, Джеки, Джевизов? Не! Легенда на ЦСКА посочи "най-опърничавия" около 70-те


Майкъла, Джеки, Джевизов? Не! Легенда на ЦСКА посочи "най-опърничавия" около 70-те

8296 0

Легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов се върна назад във времето, за да направи любопитни разкрития за отбора на "червените" от около 70-те години на миналия век. Паро, както е по-известен той, говори за ситуацията по онова време и посочи "най-опърничавия".

"На нашите тренировки имаше по 2-3 хиляди човека. Имало е разногласия, спорове… Тренировките са закъснявали с по един час, но всеки си казваше от какво не е доволен. Така се раждаше истината, защото когато си умен, можеш да си направиш изводи. Цецо Йончев беше най-опърничав и често сядаше на пейката за сметка на Марио Вълков" - започна Никодимов пред CSKA FAN TV.

Припомняме, че Цветан Йончев е част от отбора на ЦСКА в периода 1975-1984, когато изиграва над 200 срещи и реализира над 50 попадения. В България той е играл още за тимовете на Ботев Враца, Славия, Лудогорец.

"По-късно, когато вече ми беше помощник и приятел, ми казваше: “Ей, как съм те мразил”. Затова казвам, че треньорът винаги е номер едно. Ръководството трябва да си върши работата и да помага" - допълни още Никодимов.

През 1968 година в клуба е привлечен Петър Жеков от Берое. Любопитното пък е, че именно в момента Берое е с желание да привлече перспективен играч от ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички