Емил Велев отсече: Левски счупи всички антирекорди, но ще финишира втори! Само с късмет ЦСКА може да е шампион


Емил Велев отсече: Левски счупи всички антирекорди, но ще финишира втори! Само с късмет ЦСКА може да е шампион
Снимка: Lap.bg

1694 0

Емил Велев направи изключително любопитно изказване за предстоящата битка за шампионската титла в Първа лига. Кокала не дава сериозни шансове за триумф на ЦСКА, въпреки, че „червените“ са лидер след есенния дял от първенството.

Бившият капитан на Левски, който като треньор изведе „сините“ до последната им шампионска титла, даде мнението си и за представянето на тима от „Герена“. Според него отборът на Станимир Стоилов има шансове да финишира втори в крайното класиране.

Да, доста оспорвани срещи се изиграха, но се получава надбягване с един кон. Единственият конкурент, който можеше да е на Лудогорец, е Левски. Но "сините" в последните два месеца записаха много лоши резултати в първенството. Бихме всички антирекорди откъм резултати и затова сме на 14 точки от върха, който за мен е недостижим. Освен, ако не се случи нещо случайно“, обяви Велев пред „Мач Телеграф“.

ЦСКА не ги виждам да задържат първото място. Победиха на късмет в доста мачове, което също е част от играта. Не казвам, че е невъзможно да станат шампиони с късмет, защото сега има и подготовка и трансферен период. Ако направят това, ще ги поздравя. Мисля, че Левски ще стигне до второто място. Това може би ще е максимум“, каза още Кокала.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Стоилов: Има оферти за милиони за наши футболисти

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички