Парче от историята: Ясно е кога ЦСКА маха и пуска в продажба седалки и други спомени от "Армията"


Парче от историята: Ясно е кога ЦСКА маха и пуска в продажба седалки и други спомени от "Армията"
Снимка: CSKA.BG

3490 0

Феновете на ЦСКА много скоро ще могат да се сдобият със скъп спомен от стадион "Българска армия", който ще претърпи така дългоочакваната си пълна реконструкция.

Парче от историята

"Червените" ще зарадват запалянковците с различни предмети, част от съоръжението в познатия му днес вид. Очаква се те да включват чимове трева, мрежи, дори седалки и още много, които ще бъдат пуснати в свободна продажба.

Още: Става все по-култово: Фен на ЦСКА пожела емблематична част от музея на "Армията"

Планът на "армейците" е в края на януари да демонтират седалките от стадиона. Впоследствие тези, които са все още здрави, ще могат да стигнат до феновете, пише "Тема Спорт".

Всъщност, много от привържениците съумяха да се сдобият с подобни "подаръци" при последното домакинство над Лудогорец. Тогава, въпреки призивите на клуба, мнозина напуснаха съоръжението с различни предмети под ръка.

Още: Само в SportLive! Георги Илиев – Майкъла: Отборите в Първа лига трябва да са 12! Много клубове нямат финансиране и уреждат мачове

Със сурови наказания: Нестор Ел Маестро слага край на закъсненията в ЦСКА

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички