Със сурови наказания: Нестор Ел Маестро слага край на закъсненията в ЦСКА


Със сурови наказания: Нестор Ел Маестро слага край на закъсненията в ЦСКА
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

10534 0

След малко повече от седмица отборът на ЦСКА приключва дългата си зимна почивка и се събира, за да даде старт на подготовката си за подновяването на шампионата.

Моментът е ключов, тъй като "армейците" стъпиха на криво в последния кръг, губейки от Лудогорец и оставайки на трето място в класирането. Всичко обаче е все още в техни ръце. За да осъществят те обрат в своя полза, ще трябва да дадат всичко от себе си до и след края на паузата.

Крути мерки

Още: Само в SportLive.bg! Георги Илиев – Майкъла отсече: Сираков не става за собственик на Левски, но никога няма да даде кокала! „Сините“ са на полуфалит

За да се увери, че това ще е така, треньорът Нестор Ел Маестро предприел важен ход, с който да подобри дисциплината в отбора. Специалистът изискал от ръководството на "червените" да наложи глоби на хората, които закъснеят със завръщането си, пише "Тема Спорт".

Желанието му е било удовлетворено и всички са били предупредени, че ще получат санкции, ако не пристигнат навреме на базата в Панчарево. Последните години помнят не един или два примера за играчи, които саботират тренировъчния процес с несериозното си отношение. Сега обаче са взети мерки срещу евентуални подобни случки.

Какво предстои?

Още: Само в SportLive! Георги Илиев – Майкъла предложи име за новия стадион на армейците и отсече: Ръководството не може да дарява нещо, което е на ЦСКА

На 5-и и 6-и януари "червените" се събират, за да преминат медицински и функционални прегледи. Следват едноседмични тренировки на родна земя, след което и същинската част от подготовката. На 14-и "армейците" се насочват към турския курорт Белег, където ще останат до 4-и февруари. Там те ще изиграят 4-5 приятелски мача.

"Мрежа от детайли": 15 "бижута" - всички играчи от Първа лига за 4+ милиона - изненади за ЦСКА и Левски

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички