Става все по-култово: Фен на ЦСКА пожела емблематична част от музея на "Армията"


Става все по-култово: Фен на ЦСКА пожела емблематична част от музея на "Армията"
Снимка: Lap.bg

1844 0

Дългоочакваната реконструкция на дома на ЦСКА - стадион "Българска армия", и възможността на феновете да се сбогуват със съоръжението, не спират да раждат нови и нови култови случки.

В очакване на ремонта

Част от тях ще останат в историята и фолклора на "червените" запалянковци. Седалки, чимове трева, мрежи, звезди и парчета бетон са само част от предметите, които немалък брой привърженици успяха да грабнат за спомен при последния мач на стадиона в познатия му вид.

Още: Със сурови наказания: Нестор Ел Маестро слага край на закъсненията в ЦСКА

Съоръжението в Борисовата градина ежедневно бива посещавано от десетки фенове, които по свой начин се сбогуват с него. Някои от тях дори успяват на надхвърлят очакванията.

Нестандартен "подарък"

Това прави "червен" запалянко, който директно поискал емблематичния червен килим, който години наред посрещаше посетителите на Музея на спортната слава на "армейците", пише "Мач Телеграф". Желанието му обаче не било удовлетворено от уредника Чичо Граф.

Още: ЦСКА набеляза нов играч извън ЕС, в клуба работят по разчистването на място за него

Той се е нагърбил с тежката задача да опише и премести над 3000 трофеи в специален склад. При тях на Христов било възложено да прибере и други над 2000 ценни предмети и артикули като картини, книги, флагчета от мачове, документи и ред други.

Само в SportLive.bg! Георги Илиев – Майкъла отсече: Сираков не става за собственик на Левски, но никога няма да даде кокала! „Сините“ са на полуфалит

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички