Отново заради забавяне: Пропадна още един трансфер на ЦСКА


Отново заради забавяне: Пропадна още един трансфер на ЦСКА
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

9212 0

Отборът на ЦСКА е направил оферта за привличането на мароканския национал Ясин Баму от френския втородивизионен Каен, но трансферът е пропаднал в последния момент, съобщава ouest-france.fr.

Двата клуба са постигнали споразумение за трансфера на нападателя на стойност около 1 милион евро, но сделката е пропаднала по технически причини - същата причина, поради която пропадна и трансферът на Али Соу в Дижон.

Най-вероятно Баму е бил гласен за заместник на Соу в случай, че напусне отбора, но в крайна сметка французите се забавиха с регистрацията на трансфера и пазарът затвори.  След като трансферът на Соу в Лига 1 пропадна, ЦСКА, изглежда, се е оттеглил от идеята за привличането на мароканеца.

В последните часове на трансферния прозорец феновете на ЦСКА имаха повод да негодуват и около друг трансфер - този на бившия им футболист Кирил Десподов, който премина в Лудогорец. Каква заплата ще получава Десподов в Разград - разберете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички