ЧФР Клуж взе играч преди битките с ЦСКА в Лига Европа, който знае как да отстранява "червените"


ЧФР Клуж взе играч преди битките с ЦСКА в Лига Европа, който знае как да отстранява "червените"
Снимка: Getty Images/Gulliver

2718 0

Румънският шампион ЧФР Клуж се подсили с класно ново попълнение преди мачовете от груповата фаза на Лига Европа. Както е известно, един от съперниците на тима ще е българският вицешампион ЦСКА. Останалите два тима са швейцарският Йънг Бойс и италианският Рома.

Новият футболист в ЧФР Клуж е 34-годишният ляв бранител Ясмин Латовлевичи, който има солиден опит в европейските клубни турнири. По-голямата част от кариерата му е преминала в Стяуа. За последно бе част от турския Бурсаспор, а преди това бе в отборите на Галатасарай, Карабюкспор и Генчлербирлиги.

Латовлевичи има 110 мача за Стяуа, като два от тях са именно срещу ЦСКА. През 2011 година румънците отстраняват "армейците" след успех с 2:0 там (дори на стадиона на Клуж) и равенство 1:1 на Националния стадион "Васил Левски", като левият бранител играе в двубоите.

Първият мач на "червените" е именно срещу ЧФР Клуж, като той трябва да се състои на 22 октомври, като домакин е българският тим. ЦСКА също се подсили с нови играчи, като обяви трансферен удар с двама от Уотфорд.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички