Али Соу остава в ЦСКА, трансферът в Дижон пропадна


Али Соу остава в ЦСКА, трансферът в Дижон пропадна
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

2961 0

Трансферът на нападателя на ЦСКА Али Соу във френския Дижон е пропаднал в последните минути от летния трансферен прозорец, съобщава le10sport.com. Причината е технически проблем в информационната система, който не е позволил сделката да бъде регистрирана навреме.

Според журналиста Алексис Бернар Дижон е успял да впише трансфера едва на 6 октомври в 00:04 часа, докато трансферният пазар е затворил пет минути по-рано - на 5 октомври в 23:59 часа. Това означава, че сделката е анулирана и Соу остава на "Българска армия".

Голмайсторът на ЦСКА също потвърди, че остава в отбора. Куриозното бе, че Соу първоначално бе публикувал снимка с екипа на Дижон и подписването на договор с френския клуб, но след провалената сделка изтри снимката и качи нова с фланелката на "армейците".

Двата клуба си бяха стиснали ръцете за 3,5 млн. евро плюс още един милион под формата на бонуси при добро представяне от страна на Соу. В крайна сметка обаче властите във Франция не са проявили разбиране за минималното закъснение и трансферът няма да се осъществи.

Самият Соу написа в социалните мрежи, че е имал оферти от редица европейски клубове, включително и Дижон, но е решил да остане в ЦСКА. "Сърцето ми е червено и ЦСКА е моето семейство", написа Соу.

В същото време ръководството на ЦСКА успя да привлече двама футболисти от английския Уотфорд (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички