Отменена дузпа, червен картон и главоболие за ЦСКА срещу Етър (ВИДЕО)


Отменена дузпа, червен картон и главоболие за ЦСКА срещу Етър (ВИДЕО)
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2376 0

ЦСКА остана с десет души на терена по време на отложения от трети кръг мач в Първа лига срещу Етър насред Велико Търново. Ситуацията, при която бе изгонен капитанът на "червените" Амос Юга, се разигра пред наказателното поле на домакините и бе доста интересна.

Юга остави ЦСКА с човек по-малко

13 минути след почивката Стоянов оставаше лице в лице срещу Бусато, но Амос Юга успя да го настигне и го събори на земята. Главният арбитър веднага отсъди дузпа и показа жълт картон на "червения" капитан.

Секунди по-късно обаче съдията бе привикан от ВАР стаичката на екрана на стадион "Ивайло" и прецени, че нарушението е станало извън наказателното поле на домакините. Поради това той веднага отмени дузпата и отсъди свободен удар, а жълтият картон на Юга се превърна в червен и той бе изгонен.

Веднага след като напусна терена Юга даде капитанската лента на Густаво Бусато. Припомняме, че "червеният" лидер няма да може да вземе участие срещу Хебър в домакинския мач на "Армията" на 6 ноември (понеделник)

"Армейците" водят с минималното 1:0 във Велико Търново, благодарение на гола на Марселино Кареасо в 49-ата минута. Следете сблъсъка между ЦСКА и Етър Велико Търново НА ЖИВО със SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички