Ядосаха го: Нестор Ел Маестро предприема промени в защита и атака срещу Етър?


Ядосаха го: Нестор Ел Маестро предприема промени в защита и атака срещу Етър?
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1241 0

Треньорът на ЦСКА - Нестор Ел Маестро, готви промени преди предстоящата визита на Етър. "Армейците" ще изиграят отложения от 3-ти кръг на Първа лига мач във Велико Търново в сряда (01.11) от 17:00 часа.

"Червените" влизат в срещата на гърба на издънката срещу Арда у дома. В петък те посрещнаха кърджалии на "Армията". Двата тима не съумяха да се победят и завършиха при резултат 0:0. Именно това, както и предходните колебливи игри срещу Пирин и Левски, подтикват наставника на столичани да действа.

Рокадите

Сръбският специалист предприема най-малко две промени в състава си за гостуването в старата столица. Емануел Шакич, който далеч не убеждава с изявите си в поредица от мачове, ще седне на резервната скамейка, пише "Тема Спорт". На негово място се очаква да стартира Тибо Вион, който го замени на полувремето срещу Арда.

Сред титулярите най-вероятно ще се завърне и Майкъл Естрада. Еквадорският нападател влезе през второто полувреме срещу кърджалии, но не успя да помогне на "армейците". Негов партньор в атака все още не е избран. Ел Маестро се двоуми между Дюкенс Назон, който е водещ реализатор на тима със 7 гола, но няма такъв от близо месец, Матиас Фаетон или Данило Асприля, който до момента не е започвал от първата минута.

Къде по ТВ да наблюдаваме срещата между "виолетовите" и "червените"?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички