Отлични новини за Саша Илич: Тобиас Хайнц се завръща на разположение


Отлични новини за Саша Илич: Тобиас Хайнц се завръща на разположение
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

5229 0

Добрите новини за ЦСКА в последните часове не спират. След загубените точки от Лудогорец в битката за титлата, треньорът Саша Илич е разбрал и че в следващия мач на тима ще може да разчита на Тобиас Хайнц, който пропусна двубоя с Локомотив (Пловдив).

Така норвежецът ще е на линия за мача с ЦСКА 1948 в събота от 18:00 часа, който е и последен на "Българска армия" за сезона. 24-годишният футболист отпадна от двубоя със "смърфовете" непосредствено преди него по семейни причини. Проблем принуди играча да се прибере в родината си спешно.

До часове обаче Хайнц ще се завърне в България и ще може да вземе участие в утрешната тренировка на тима, пише "Тема спорт". Ако всичко с него е наред, полузащитникът ще вземе участие в двубоя с ЦСКА 1948.

Срещу Локо (Пд) норвежецът за първи път не игра през пролетния дял на кампанията. Откакто дойде в ЦСКА през зимата, той записа 14 мача в шампионата, в които вкара 2 гола. А ето с кои свои трима футболисти ще се раздели ЦСКА през лятото. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички