Красиво! ЦСКА сбъдна мечтата на малък свой норвежки запалянко (ВИДЕО)


Красиво! ЦСКА сбъдна мечтата на малък свой норвежки запалянко (ВИДЕО)
Снимка: facebook.com/cskasofiaofficial

2989 0

Частта от химна на ЦСКА - "Сърца червени, сърца милиони", не е просто рефрен. 31-кратният шампион е обичан във всяко едно кътче на България и се радва на изключителна подкрепа, където и да гостува.

Любов без граници

"Червената" любов обаче излиза и извън пределите на родината. За това засвидетелства малкият Адриан от Норвегия, който се запалва по "армейската" идея и не пропуска мач на любимия си тим.

Едва 6-годишният запалянко на родния гранд бе зарадван от клуба от "Българска армия" с ден, който едва ли някога ще забрави. "Червените" поканиха малчугана в своя дом, запознавайки го с неговите сънародници и звезди на отбора Тобиас Хайнц и Джонатан Линдсет, с техните съотборници и треньорския щаб. Адриан бе изключително топло приветстван от наставника на ЦСКА - Саша Илич и проследи тренировката на "армейците".

Ето какво написаха от клуба по повода:

"6-годишният Адриан е от Норвегия. Преди няколко месеца със семейството си идва в България на екскурзия. Успяват да усетят атмосферата от мач на ЦСКА, а оттогава малчуганът става фен на „армейците“. С баща си гледат двубоите на тима в интернет, а любимите му футболисти са Джонатан Линдсет и Тобиас Хайнц.

Мечта на Адриан беше да ги срещне. Сбъднахме я.

При последното си посещение в България Адриан присъства на тренировка на любимия си отбор и се срещна с всички футболисти. Спомена ще пази цял живот, обичта към ЦСКА също, макар и далеч от България".

С какво наказание от БФС "възнаградиха" червените фенове след гостуването на Лудогорец?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички