Героят за ЦСКА Мено Кох: Не играхме достатъчно силно, за официалните двубои ще сме готови


Героят за ЦСКА Мено Кох: Не играхме достатъчно силно, за официалните двубои ще сме готови
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1139 0

Родният гранд ЦСКА успя да победи Гурник Забже с 3:2 във втората си контрола от програмата за зимната подготовка. Пред камерата на Diema Sport застана автора на решителното попадение в края на мача - Мено Кох, и сподели вижданията си за срещата.

Мнението на Кох за мача

"Вкарах хубав гол, а през първото полувреме играхме силно и вкарахме две попадения. Със смесени чувства съм, не играхме достатъчно силно, но поне бихме с мой гол. Разбира се, всичко това не е толкова лесно, защото се връщаме от почивка, тепърва се връщаме в ритъм", започна Кох.

Формата на ЦСКА

"Мисля, че за официалните двубои ще сме готови, в начален стадий сме на лагера и на моменти се опитваме да пробваме и да вкараме нови елементи в играта. Позитивно съм настроен към начина, по който се справяме. Тренираме усилено и натоварванията са сериозни, когато започне втората част от сезона - там ще е важно да сме окей", добави още футболистът.

Борбата с Лудогорец за титлата

"Всички фенове чакат дълго време титлата и се надявам да бъдем готови и да отговорим. Всички искаме страшно много титлата както феновете, така и ние. Ще трябва да преминем през много трудности, за да се доберем до нея. Трябва да сме максимално подготвени, сега трябва да положим основите", завърши Кох.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички