От ЦСКА съобщиха по любопитен начин за раздяла с Вив Соломон-Отабор


От ЦСКА съобщиха по любопитен начин за раздяла с Вив Соломон-Отабор
Снимка: cska.bg

3476 0

Българският вицешампион ЦСКА излезе със съобщение на официалния си сайт, в което оповестява, че в отбора са направени тестове за коронавирус. Друго обаче е по-любопитно. В последното изречение от обръщението, сякаш между другото, се казва за раздялата с 4-ма основни футболисти.

И докато за 3-ма от тях това бе известно и вече обявено - Раул Албентоса, Върнан Анита и Денис Давидов, то за 4-ия нищо не подсказваше подобно съобщение. Става въпрос за нигериеца Вив Соломон-Отабор. Публикуваме обръщението без редакторска намеса:

"Тази сутрин бяха направени PCR тестове за COVID-19 на всички футболисти и спортно-техническия щаб на ЦСКА. В следващите няколко дни всички служители на администрацията на клуба ще се подложат на същите тестове.

По-късно днес и утре играчите ще преминат на групи пълни медицински изследвания, като отборът ще започне тренировки в петък при строго спазване на всички задължителни изисквания за безопасност.

Вчера в София се завърна халфът Тиаго Родригез, който се възстановяваше от контузия в родината си. Той бе единственият състезател на армейците извън България и след като премине 14-дневния период на карантина, той ще се присъедини към тренировъчните занимания със съотборниците си.

В периода на извънредното положение ЦСКА се раздели по взаимно съгласие с Раул Албентоса, Денис Давидов, Вив Соломон-Отабор и Върнон Анита" - пишат от клуба. Още по-озадачаващо е, че само преди дни бе обявено, че Отабор е най-напред по подготовка сред играчите на ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички