ЦСКА дава нов шанс на Чорбаджийски


ЦСКА дава нов шанс на Чорбаджийски
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

1419 0

Отборът на ЦСКА може да даде нов шанс за изява на бранителя Божидар Чорбаджийски, съобщава „Тема спорт“. Бившият капитан на „армейците“ бе сред сигурните напускащи в тима на Милош Крушчич, но ситуацията с коронавируса може да промени статута му в отбора.

Наскоро ЦСКА се раздели с испанеца Раул Албентоса, което означава, че „червените“ се нуждаят от играчи в центъра на отбраната. Вероятно Крушчич ще предпочете Пламен Гълъбов за партньор на Петър Занев в сърцето на защитата, но не е изключен вариантът и Чорбаджийски да получи шанс за изява. Самият Крушчич сподели, че е доволен от 24-годишния защитник, който не прави проблеми и спазва дисциплина в заниманията на и извън терена.

Божидар Чорбаджийски бе считан за един от големите таланти в школата на ЦСКА и дори получи капитанската лента в отбора през 2016-та година. Той бе неизменен титуляр в тима преди идването на Любо Пенев през миналата пролет, когато постепенно загуби мястото си в отбора. През миналата есен той бе преотстъпен в Стяуа, но там записа едва 3 шампионатни мача и един двубой за купата, като се отчете с два червени картона по време на престоя си в румънската столица. 24-годишният Чорбаджийски има 9 мача за националния отбор на България. А ето кой футболист на "армейците" потвърди, че напуска клуба.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички