От ЦСКА пускат жалба срещу Драганов, не искат повече да свири техни мачове


От ЦСКА пускат жалба срещу Драганов, не искат повече да свири техни мачове
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

2034 0

Изпълнителният директор на ЦСКА - Филип Филипов, изрази сериозно възмущение от съдийството в двубоя срещу Локомотив Пловдив, завършил 1:1. "Червените" имаха претенции за няколко положения, включително и дузпи в тяхна полза Главен рефер на двубоя бе Драгомир Драганов.

Недоволство към съдиите и забрана на Драганов да свири мачове на ЦСКА

"Искам да заяви официалната позиция на ръководството на ЦСКА. В момента, в който излязоха наряди за тази седмица, ние знаехме какво ще бъде съдийството. Официално ще пуснем жалба срещу съдията на този мач и искам този човек повече да не свири мач на ЦСКА. Това днес беше просто недопустимо.

Искам да поздравя нашия отбор, защото 90 минути се бориха и търсиха победата. Създадохме много положения, играхме футбол, но пак казвам, че официалната позиция на клуба е, че не искаме този съдия да свири повече мачове на ЦСКА“, каза  Филип Филипов след двубоя.

Според него всички са видели дузпата срещу Де Нойер, но само не и съдийската бригада. "Много ситуации имаше в мача, които ще се разгледат и ще се извадят. Имаше много ненужни прекъсвания на играта и имаше очевадна дузпа за нарушение срещу Брадли де Нойер, която не беше дадена. Не мога да се сетя за друга ситуация, в която съдията е извикан да преразгледа ситуацията, VAR видя дузпата, стадионът целия е видял дузпата и само главният съдия не я видя", допълни той. Именно ситуацията с Де Нойер разпали допълнително ситуацията на терена, тъй като Драгомир Драганов лично ходи да я прегледа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички