Гриша Ганчев също с призив към феновете за празненствата на ЦСКА


Гриша Ганчев също с призив към феновете за празненствата на ЦСКА
Снимка: БГНЕС

1329 0

Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев излезе с призив към всички привърженици за 70-годишния юбилей на клуба. Събитието ще се проведе на 5 май на Националния стадион "Васил Левски".

Той покани всички фенове да дойдат на Националния стадион и да се включат в празненствата. От клуба обявиха и програмата за празника, като всичко ще започне още от 10 часа сутринта, а кулминацията ще е вечерта по време на мача с Лудогорец, който е от 20 часа. В 18:00 часа на Националния стадион "Васил Левски" ще започне официалната церемония. Специални плакети за своя принос към развитието на различните видове спорт ще получат повече от 400 от легендарните състезатели на клубовете. Военновъздушните сили на България ще се включат в празника с полети със самолети и вертолети над стадиона. Акробатите на ЦСКА подготвят специална комбинация по една от любимите песни на червените фенове. 

Ето и изявлението на Гриша Ганчев, публикувано на сайта на "червените":

Уважаеми привърженици на славния армейски клуб ЦСКА,

на 5 май 2018 година (събота) хегемонът в българския спорт навършва 70 години.

70 дълги години на един феномен, на една религия, изкована с успехите на неговите спортисти и най-вече с фанатичната любов на неговите привърженици!

За 70 години този световен колос роди уникални по рода си спортисти и шампиони. Техните имена прославиха нашата Родина по цялото земно кълбо!

От мое име и от името на моите партньори Христо Стоичков и Юлиян Инджов ви каним да заповядате на Националния стадион, за да отдадем заслуженото уважение на нашите големи легенди.

Нека всички заедно дадем началото на нови 70 години слава, гордост и армейска чест!

Нека покажем безрезервната си подкрепа и любов към свещените 4 букви!

ЦСКА до гроб!

С уважение: Завинаги един от вас, Гриша Ганчев

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички