Нулев сезон води до срамни действия на феновете на ЦСКА преди юбилейния мач на "Васил Левски"


Нулев сезон води до срамни действия на феновете на ЦСКА преди юбилейния мач на "Васил Левски"
Снимка: БГНЕС

3182 0

05 май 2018 година се очакваше да се превърне в истински празник за ЦСКА. Армейците приемат вече спечелилия титлата в Първа лига тим на Лудогорец на националния стадион "Васил Левски" в деня, в който "червените" празнуват своя юбилей - 70 години.

По-рано през сезона от лагера на ЦСКА се даваха обещания за дубъл, както и триумф над Лудогорец на "Васил Левски", което ще донесе титлата в ръцете на Божидар Чорбаджийски и компания. Сега обаче, в днешно време, е факт, че тимът от "Борисовата градина" ще остане с празни ръце.

В момента, в който стана ясно, че БФС позволява на ЦСКА да приеме "орлите" на националния стадион, за да може да се съберат максимален брой фенове на столичния тим, от клуба започнаха призиви за купуване на билети и обещания за невиждано шоу. А какво се случи в крайна сметка? Билети пак се купуват, но веднага след това се появяват оферти за тях в сайт за закупуване и продаване на различни стоки.

В това ли трябва да се превърне един юбилей? Така ли трябва да се действа, когато любимият ти отбор чества 70 години? Какво като няма да има трофей в края на сезона? Причина ли е това феновете на ЦСКА да си докарват допълнителни доходи с продажбата на билети за мача на "черно"? Феновете на един отбор не са ли фенове, за да подкрепят играчите и в най-тежките моменти, а не само, когато печелят?

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички