ЦСКА 1948 иска да наеме самолети по случай влизането в "Б" група


ЦСКА 1948 иска да наеме самолети по случай влизането в "Б" група
Снимка: Официален сайт на ЦСКА 1948

2041 0

Ръководството на ЦСКА 1948 са изпратили официално запитване до министър Красимир Каракачанов и до командира на ВВС генерал-майор Цанко Стойков относно ценоразписа на ВВС. От клуба съобщават за намерението си да наемат самолети и хеликоптери за 2 юни, когато се очаква да влязат в "Б" група.

Припомняме, че преди няколко дни стана ясно, че ВВС ще участва в празненството на по случай 70-годишния юбилей на ЦСКА в събота. Според министъра на отбраната Каракачанов няма нищо нередно това, а сумата, която ще трябва да се заплати за използването на ВВС е около 2000 лева.

Ето какво написаха от ЦСКА 1948:

Управителният съвет на ЦСКА внесе днес официални запитвания до военния министър Красимир Каракачанов и до генерал-майор Цанко Стойков, командир на ВВС. Те са с един и същи текст:

"Уважаеми господа, от медиите научихме, че е възможно наемане на техниката на Български военновъздушни сили за футболни събития.

В тази връзка най-учтиво Ви питаме при какви условия може да наемем ваши самолети или хеликоптери във връзка с мача ЦСКА – Вихрен Сандански, който ще се играе на 2 юни (2018 година). Очаква се на него да празнуваме завръщането на армейския тим в професионалния футбол.

Предварително благодарим!".

Надяваме се на бърз отговор от Министерство на отбраната във връзка с наближаващия край на сезона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички