От ЦСКА обявиха, че оферти за Каранга няма


От ЦСКА обявиха, че оферти за Каранга няма
Снимка: БГНЕС

1534 0

Ръководството на ЦСКА-София отрече информациите, че за голмайстора на тима Фернандо Каранга е отправена официална оферта от страна на Бенфика. Вчера в медиите се появи новината, че португалският гранд е предложил 7 милиона евро на "червените" за голмайстора им.

Днес обаче от клуба отрекоха тази информация, като уточняват, че към Каранга има интерес от няколко клуба, но не е постъпвала официална оферта.

"По повод на появилите се информации в някои медии ви информираме, че конкретна оферта за Фернандо Каранга не е постъпвала в клуба. Да, интерес към голмайстора на Първа професионална лига има от много отбори, но до момента няма клуб, който да е изпратил конкретно предложение за нападателя. Всички информации, които се разпространяват в момента, са спекулации, целящи да разконцентрират футболиста преди предстоящите важни мачове. Ние обаче вярваме, че той няма да се поддаде на спекулациите и ще продължи да се раздава на терена с червената фланелка", се казва в съобщението на официалния сайт на ЦСКА-София.

Каранга се представя отлично от началото на сезона, като вече има 14 гола и 5 асистенции на сметката си, а откакто е дошъл на "Българска армия", е отбелязал 20 попадения в 28 мача за тима. Той е и с основна заслуга за силното представяне на отбора, който е на само две точки зад лидера в класирането на Първа лига Лудогорец. /БГНЕС

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички