И английската Висша лига поиска звездата на ЦСКА


И английската Висша лига поиска звездата на ЦСКА
Снимка: Официален сайт на Левски

2303 0

Голмайсторът на ЦСКА Фернандо Каранга, който играе най-силния полусезон в кариерата си, може да бъде продаден съвсем скоро, тъй като интересът към него е много, много голям. В четвъртък стана ясно, че Бенфика следи много внимателно изявите на бразилеца, а в днешното си издание "A Bola" разкри имената и на други клубове, които се интересуват от нападателя.

Португалската медия пише, че освен Бенфика клубове от Висшата лига също се интересуват сериозно от играча на "червените". В материала се споменават два отбора - Уест Бромич Албиън и Кристъл Палас.

Особено за Палас Каранга би свършил страхотна работа. В отсъствието на Кристиан Бентеке възпитаниците на Рой Ходжсън изпитват сериозни затруднения в нападение, а белгиецът е единственият добър нападател на разположение на бившия селекционер на Англия.

Към настоящия момент Каранга има 13 гола в 15 мача през сезона, след като успя да свикне с начина на игра в България през първата половина на 2017 година. За миналия шампионат той вкара 6 гола в 12 срещи.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички