Осъдилият ЦСКА Сержиньо: Не са ни платили и цент, а днес срокът на УЕФА изтича


Осъдилият ЦСКА Сержиньо: Не са ни платили и цент, а днес срокът на УЕФА изтича
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2664 0

Бившият футболист на ЦСКА Сержиньо обяви, че въпреки водените разговори, не е получил никакви пари от клуба. Португалецът посочи, че "червените" може да имат сериозни проблеми с лиценза от УЕФА. Според Сержиньо и останалите играчи, които осъдиха родния клуб, не са получили никакви средства по дълга към тях.

"До този момент аз не съм получил никакво плащане от страна на ЦСКА, а доколкото знам същото важи и за другите играчи, които имат да взимат пари от клуба. Не сме подписали никакво споразумение, а ситуацията е напълно същата, както преди", заяви футболистът пред "Спортал".

Той изрази учудване от факта, че ЦСКА представи нов футболист в лицето на национала на Люксембург Енес Махмутович, след като имат забрана за извършване на трансфери заради задълженията си.

"Те имат забрана за регистриране на нови играчи на международно и национално ниво. Също така ще имат и проблеми с получаване на лиценз от УЕФА за новия сезон, ако не докажат пред централата, че са ни платили задълженията, като срокът е до днес, 31 март 2022", допълни aтакуващият халф.

"Забраната за регистрация на играчи бе наложена на 18 януари 2022 г. и наистина не знам как могат да привличат нови играчи, докато имат подобна санкция. Те се свързаха с нас, за да договорят плащане на няколко вноски в последните месеци - нещо, което ние не приехме. Напомням ви, че тези задължения датират от 2012 година и е нормално да очакваме да ни бъде изплатено след 10 години", каза още Сержиньо. Неотдавна Sportlive научи, че ЦСКА е бил пред изхвърляне от българския футбол. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички