Официално: Звездата на ЦСКА Дюкенс Назон си заслужи повиквателна в националния тим на Хаити


Официално: Звездата на ЦСКА Дюкенс Назон си заслужи повиквателна в националния тим на Хаити
Снимка: Cska.bg

2683 0

Един от най-добре представящите се футболисти на ЦСКА до момента - Дюкенс Назон, получи страхотна оценка за представянето си с червения екип.

Нападателят на "армейците" бе привикан в селекцията на своята родина Хаити за предстоящите двубои от КОНКАКАФ Лига на Нациите. На 26-и март страната се изправя срещу Монсерат, а на 28-и ще мери сили с Бермудските острови.

Таранът на "червените" е една от водещите фигури в състава на Саша Илич. От акостирането си на "Българска армия" до момента той има на сметката си изиграни 26 мача за 31-кратния шампион. В тях той записа 13 гола и 4 асистенции. 5 от попаденията и 2 от головите подавания са в четирите срещи след подновяването на първенството.

Своя дебютен мач за родината си Назон прави през ноември 2014-а година. Оттогава той има записани 47 двубои, 26 гола и 7 асистенции с тима.

Назон показва, че се радва много на периода си у нас, носейки страхотно настроение в "червената" съблекалня. Той обаче сподели и за нетолкова положителна случка, разиграла се между него и анонимен фен

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички