"Не носим отговорност"! Сектор "Г" призова за разум преди ЦСКА 1948


"Не носим отговорност"! Сектор "Г" призова за разум преди ЦСКА 1948
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

4113 0

ЦСКА продължава да защитава първото си място. След подновяването на шампионата "армейците" записаха два много добри и два не чак толкова убедителни двубои. 

Най-положителното от всички тях обаче е завръщането на "червената" публика на трибуните. Футболистите на Саша Илич се радват на страхотна подкрепа, каквато се очаква и в предстоящия кръг.

31-кратният шампион се изправя срещу ЦСКА 1948. Скандалите обаче не закъсняха, дори седмица преди срещата. Решението двубоят да бъде преместен на стадиона в Бистрица, а на "червените" запалянковци да бъдат отпуснати едва 300 билети, вбеси привържениците на ЦСКА. По повода, от "Трибуна Сектор Г"  призоваха за разум и заявиха, че не поемат отговорност за последиците при евентуални ексцесии, ако условията не бъдат променени.

Ето какво написаха в социалните мрежи организираните привърженици:

"Ще използваме нашата трибуна за да се обърнем към отговорните органи и институции относно предстоящата среща на любимия ни отбор в неделя. Ще бъдем максимално кратки.

Към момента на червената общност са отпуснати 300 билета, които са крайно недостатъчни, а мачът по програма трябва да се играе в Бистрица. Апелираме това решение да бъде преосмислено, а срещата да бъде преместена на ст. "Васил Левски". В противен случай не можем да носим отговорност за действията на тълпите от хора, които ще останат извън рамките на стадиона без възможност да подкрепят любимия си отбор.

Силно се надяваме разумът да надделее.

Само ЦСКА"!

На страната на феновете застана и клубът, който ще търси възможности за разрешаване на казуса

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички