Мотивационна реч на Назон предизвика фурор сред феновете на ЦСКА (ВИДЕО)


Мотивационна реч на Назон предизвика фурор сред феновете на ЦСКА (ВИДЕО)
Снимка: CSKA.BG

4591 0

Хаитският нападател на ЦСКА - Дюкенс Назон, бе привлечен през миналия летен трансферен прозорец от българския гранд, но първоначално срещна много критики от страна на "червените" запалянковци.

Постепенно обаче той започна да получава одобрението им, като си го заслужи със своето представяне на терена. До момента той се отчете с девет гола и три асистенции в Първа лига и по този начин е най-полезният футболист на "армейците".

Трябва да се отбележи, че притежаващият френски паспорт футболист е известен и със своите инициативи извън футбола, а впечатление на "червените" запалянковци през последните часове им прави част от думите му преди двубоя с Берое в първия пролетен кръг. 

Думите на Назон преди мача

"Момчета, никой да не обвинява другия. Ако някой сбърка - всички бъркаме. Ако някой вкара - всички сме вкарали! Просто гонете топката!", надъхва Назон съотборниците в съблекалнята преди началото на двубоя. 

28-годишният таран е в страхотна форма от подновяването на родния елит, след като именно срещу Берое вкара и асистира, а при домакинството на Ботев Пловдив вкара на два пъти и даде голово подаване за крайното 3:1. 

Вижте каква многомилионна оферта е отказал ЦСКА за един от нападателите си!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички