Официално: ЦСКА се сдоби с първото си ново попълнение за 2022 година! (ВИДЕО)


Официално: ЦСКА се сдоби с първото си ново попълнение за 2022 година! (ВИДЕО)
Снимка: Ivaylo Borisov / LAP.bg

1857 0

Българският гранд ЦСКА официално обяви първото си ново попъление за 2022 година!

"Армейците" са се подсилили с бразилския нападател Маурисио Гарсес де Жезус, който идва от отбора на Бруске. Той е висок 184 сантиментра и през 2021 г. е отбелязал 8 гола в местната Серия Б. 

Маурисио Гарсес е преминал медицински прегледи в София, след което е отпътувал за Турция, за да се присъедини към новите си съотборници. Нападателят пристига в България под наем, но в контракта му присъства и клауза за откупуване! 

*По-рано днес се появиха информации за това колко пари ще трябва да извади ЦСКА, за да си позволи наема на Гарсес - прочетете статията ТУК

Ето как ЦСКА съобщи трансфера му:

"Бразилецът Маурисио Гарсес де Жезус е първото ново попълнение на ЦСКА в зимната селекция. След нелеки преговори, ръководството на армейците успя да се договори с досегашния му тим Бруске. Първоначално играчът ще бъде под наем, но ако се представи на ниво, армейците са си гарантирали опция да откупят изцяло състезателните му права.

Гарсес, както е футболното му име, в средата на март ще навърши 25 години. Той е висок 184 см. и се изявява предимно като ляво крило, но може да оперира по целия фронт на атаката.

През изминалата календарна 2021 година футболистът се представи отлично в силния шампионат на Серия Б. В това първенство, където понастоящем се подвизават традиционно популярните Ботафого, Васко да Гама, Крузейро и Коритиба, играчът вкара общо 8 гола за клуба си във всички надпревари, добавяйки и няколко асистенции.

Бразилецът премина днес медицински прегледи в столицата и подписа личния си договор, след което веднага отпътува за Алания, където червените водят своята подготовка.

Пожелаваме на Маурисио Гарсес здраве и много успехи с червената фланелка!", написа от "червения" клуб и прикачиха следното ВИДЕО:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички