"Офендърс" защити Стойчо Младенов: Машината скърца, но правилният майстор е начело


"Офендърс" защити Стойчо Младенов: Машината скърца, но правилният майстор е начело
Снимка: http://cska.bg/

1462 0

Феновете на ЦСКА от организацията "Офендърс" излязоха с публикация в защита на старши треньора Стойчо Младенов. В събота вечер "армейците" завършиха 1:1 срещу Славия, въпреки че бяха с човек повече на терена почти цяло второ полувреме.

"Червените" изпуснаха и дузпа в 76-ата минута, преди Мартин Атанасов да вкара в края на срещата, но привържениците застават твърдо зад наставника:

"Приятели, никой не обича да получава голове в последните минути. Никой не обича да му отмъкнат победата от ръцете в самия край. Още по-малко роден победител и перфекционист като Стойчо Младенов. Футболът е игра, в която не винаги логиката надделява.

Играеш, натискаш, изпускаш и накрая ти вкарват - сценарий, познат на всички фенове по света. Със сигурност някъде по трасето и ти си сгрешил, за да се стигне до там, но грешките са, за да бъдат поправяни. Не е нужно да си тънък футболен познавач, за да проумееш, че отбор не се гради за 5 мача. Няма как да окомплектоваш и сработиш машината за един месец. Нормално е още да скърца тук и там.

Но бъдете сигурни, че правилният майстор е начело и повредите ще бъдат отстранени. Спомнете си всички позитивни емоции през последните седмици - това е само началото. Време е да повярваме изцяло и да дадем необходимото време на Генерала и щаба му да градят.

Със сигурност ще има още много пречки по пътя, но според Стойчо, Анатоли, Тошко, Стойко и всички останали армейски сърца, само заедно можем да го извървим докрай. До последен дъх!", гласи публикацията на "червените" фенове.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички