"Офанзива" изригна: Гнус! С нашите пари се строи стадион на отбор без нищо!


"Офанзива" изригна: Гнус! С нашите пари се строи стадион на отбор без нищо!

2230 0

"С нашите пари се строи стадион на отбор без история, без фенове, без нищо", обявиха фракцията "Офанзива".

Феновете на тима публикуваха снимка от вчерашното откриване на трибуна "Моци" на стадиона на Лудогорец. Лентата бе прерязана от президента на Българския футболен съюз Борислав Михайлов, премиера Бойко Борисов, министъра на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова, министъра на финансите Владислав Горанов и кмета на Разград Денчо Бояджиев.

Както вече стана ясно, тази година правителството отпусна допълнително още 2 млн. лв. за ремонта на сектора, кръстен на румънската звезда на тима. С това сумата, отпусната по програмата за "Растеж и устойчиво развитие на регионите" за реконструкция и модернизация на съоръжението, достигна 5 милиона, припомня БГНЕС.

"Няма такава гнусотия! С нашите пари се строи стадион на отбор без история, без фенове, без нищо... Други единствени в цяла България си плащаме наем, за да играем на собствения стадион?! Парадокс, нали? Чалга, измами, боклуци... това е България днес. Вече започва да ни писва!", обявиха от "армейската" общност, като добавиха: "Нещата са вече на кантар! ИСКАМЕ СИ БАЗИТЕ!!!"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички