Домусчиев бута уж любимия ЦСКА към лиценз


Домусчиев бута уж любимия ЦСКА към лиценз
Снимка: БГНЕС

1439 0

Кирил Домусчиев помага на уж любимия си ЦСКА за лиценза, стана ясно след спечелената четвърта поредна титлата на тима му Лудогорец.

"Като член на Изпълкома опитвам да помогна всички да вземат лицензи. Искам да има много сериозна конкуренция. Без да се хваля, но правя всичко възможно и ЦСКА, и всички отбори да останат в "А" група", обяви той.

На въпрос коя титла е най-сладка, Домусчиев каза: "Миналата, тази не ми е сладка. Оттук нататък пета титла. Иначе новият стадион също предстои, но не мога да ви кажа дали ще е догодина или не"

Домусчиев говори и по повод скандала с Любослав Пенев: "Не коментирам хора, които не са ми на нивото. Имам си адвокати, които се занимават с моя имидж. Ако някой говори неверни неща, моите адвокати се грижат."

За помощта от държавата босът каза: "Искам да изкажа специални благодарности на премиера и финансовия министър. Летели са с военен хеликоптер близо час и половина, за да дойдат да открият арената и да ни поздравят с годишнината. Не дойдоха за Цеца, а дойдоха да поздравят града, Лудогорец и това, което сме направили".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички