Чужди инвеститори помагат за базите на ЦСКА


Чужди инвеститори помагат за базите на ЦСКА
Снимка: БГНЕС

1407 0

Главният акционер на ЦСКА Ивайло Манджуков и председателят на "ЦСКА Завинаги" Александър Чакмаков работят по общ проект за базите на клуба. За целта се водят усилени преговори с чуждестранни инвеститори, които са изявили желание да подадат ръка.

Двамата бизнесмени ще бъдат лицата на проекта и ще вложат и собствени средства за светлото бъдеще на ЦСКА, пише "Меридиан мач".

Първата индикация за сериозните им намерения ще бъде представена днес на пресконференция. Сдружение "ЦСКА Завинаги" съвместно с представител на новото ръководство на ЦСКА ще говорят по повод подписан меморандум между двете страни. Става въпрос за инвестициите на "ЦСКА Завинаги" на стадион "Българска армия", които възлизат на 2 млн. лева. Сдружението, ръководено от Александър Чак­маков, ще прехвърли тези инвестиции към клуба, а той от своя страна ще ги представи като собствени вложения в базата пред Министерството на младежта и спорта.

Ръководството на клуба е изготвило подробен план за бъдещите инвестиции, който ще бъде представен пред министър Красен Кралев. От ЦСКА ще настояват да получат базите за дълъг период от време, за да могат да реализират на практика своите намерения.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички