Доста любопитно! Хора на ЦСКА към Сепси: Искаме да ви видим в групите!


Доста любопитно! Хора на ЦСКА към Сепси: Искаме да ви видим в групите!
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

10070 0

Любопитно разкритие направи собственикът на Сепси след елиминирането на ЦСКА в Лига на конференциите. Ласло Диосеги обяви, че е завързал няколко приятелства с хора от "червената" делегация и че същите са пожелали на неговия тим да влезе в групите на турнира.

Разбира се, подобни отношения са похвални и за пример, но не може да не се отчете фактът, че тези разговори са се водили след разгрома на Сепси над ЦСКА с 4:0 и отпадане на българския тим с общ резултат 0:6.

"Бългрската делегация на излизане от стадиона ни поздрави и дори каза, че ни стиска палци. Бяха наистина честни. И ние бяхме добре приети в България от ръководството. На свой ред също ги приехме добре и мисля, че имаме двама-трима души, които са ни фенове", коментира босът пред iamsport.ro.

"Можем просто да кажем, че това е началото на едно приятелство. Поне с двама души от българската делегация смятам, че малко от малко ще имаме приятелство. И ние се чувствахме много добре у тях, те ни приеха много мило. Ние тях - също", допълни Диосеги. А докато феновете на ЦСКА освиркваха тима на ЦСКА, тези на Сепси го аплодираха.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички