Обграден: Юга от ЦСКА в саморазправа с феновете на Етър (ВИДЕО)


Обграден: Юга от ЦСКА в саморазправа с феновете на Етър (ВИДЕО)
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

5733 0

ЦСКА успя да грабне така важните три точки при гостуването си срещу Етър във Велико Търново. "Армейците" не убедиха с играта си, но надделяха с минималното 1:0. В края пък помислиха, че точките са им отнети, но попадение за опонента бе отменено с ВАР в добавеното време.

Един от ключовите моменти в сблъсъка бе след около час игра. Тогава Амос Юга изблъска в гръб съперников футболист, който се откъсваше очи в очи срещу Густаво Бусато. Главният арбитър моментално отсъди 11-метров наказателен удар и даде жълт картон за Юга.

След това обаче получи сигнал от ВАР и отиде да преразгледа ситуацията. Той промени решението си. Показа директен червен картон на полузащитника на "армейците", като отмени и дузпата - отсъждайки пряк свободен удар точно на границата на наказателното поле.

Капитанът на ЦСКА напусна терена, като отборът му ще бъде без него поне и срещу Хебър в следващия кръг. Това обаче не бе всичко от Амос Юга на стадион "Ивайло". Той се замеси в неприятни сцени с домакинските привърженици.

Юга бе на трибуните около фенове на Етър. Той влезе в словесна саморазправа, като размени слова с доста фенове на тима от Велико Търново. В близост бяха и фигури от ЦСКА като Стоян Орманджиев и Филип Филипов - на ВИП местата.

В крайна сметка до бой и физическа саморазправа не се стигна и всичко се размина с лек контакт. Вижте ситуацията чрез кадрите по-долу в материала. След срещата пък Етър не използва думи - показа доказателство защо голът срещу ЦСКА е бил неправилно отменен (СНИМКА).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички