Любопитно: Светльо Петров се шегувал с Хайнц - отправил интересна молба към звездата на ЦСКА


Любопитно: Светльо Петров се шегувал с Хайнц - отправил интересна молба към звездата на ЦСКА
Снимка: Lap.bg

4273 0

Старши треньорът на Етър Светослав Петров бе подвластен на емоциите след загубата от ЦСКА с 0:1. Неговият отбор изигра един от най-силните си мачове през този сезон, но малшанс го лиши от точка или повече в срещата.

Особено драматичен бе моментът в края, когато домакините от Велико Търново мислеха, че са изравнили в добавеното време и че са спечелили точката. След преглед на ситуацията с ВАР, продължил няколко минути, голът бе отменен заради засада.

Голмайсторът за "армейците", превърнал се в герой, като донесе трите точки, бе необичаен - Марселино Кареасо. Това бе първо попадение за него в първенството през този сезон. Отново обаче Тобиас Хайнц направи разликата.

Той бе оставен на резервната скамейка за старта, но предвид трагичното първо полувреме за ЦСКА се появи след почивката. Именно с него си е направил любопитна шега Светослав Петров преди старта на срещата.

Треньорът му признал, че се радва, че е оставен на резервната скамейка. Освен това го е помолил на шега да не влиза в игра. "Пошегувах се с Хайнц преди мача и му казах, че се радвам, че е на пейката. Помолих го да не влиза през второто полувреме" - призна Петров. Вижте и цялото изказване на Светльо Петров - как се оплака от ВАР и се изказа критично за ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички