Светослав Петров постави съдийството под въпрос и отсече: ЦСКА не знаеха къде се намират


Светослав Петров постави съдийството под въпрос и отсече: ЦСКА не знаеха къде се намират
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3161 0

Старши треньорът на Етър Велико Търново - Светослав Петров, говори след загубата на неговите възпитаници с минималното 0:1 от ЦСКА в отложен мач от третия кръг на Първа лига. Специалистът заяви, че е доволен от отборната игра, но имаше своите резерви към представянето на "червените" и съдийството в мача. 

Петров - недоволен от съдийството и с нападка към ЦСКА

"Няма как да оценя високо играта на отбора като индивидуалности. Доволен съм от отборното представяне. Влезте да видите какво е в съблекалнята... Жалко е, не искам да казвам по-сериозни думи, защото знам какви са глобите. Гледах ситуациите - не знам, свирено е вече. ЦСКА не знаеха къде се намират първото полувреме, но ако това е ЦСКА ще замълча. Доволен съм от нашия отбор, раздадоха се момчетата, планът сработи, жалко, че от толкова добър мач си тръгваме с празни ръце", започна Петров.

"Пътят е много дълъг. Един или два изиграни мача добре - нищо не променя. Опитвам се да съм честен - когато нещата са добре ги казвам, когато не са - пак ги казвам. Допуснахме индивидуална грешка, от която ЦСКА се възползва. Пошегувах се с Хайнц и помолих да не влиза през второто полувреме, имат силни индивидуалности".

"Днес специално в ситуациите, в които можехме да отбележим гол не ни достигна майсторство, а в ситуациите, в които вкарахме не ни достигна друго. Мачът свърши и излизаме от него с 0 точки. Лошото е, че дадохме свидни жертви за мача със Славия - контузени, наказани, но други хора ще получат шанс за изява", добави още специалистът.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Какво каза Ел Маестро за успеха на ЦСКА над Етър.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички