Стойчо Младенов: Не ни разрешиха да играем в понеделник, на Лудогорец позволиха


Стойчо Младенов: Не ни разрешиха да играем в понеделник, на Лудогорец позволиха
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1764 0

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов говори след победата над Черно море с 2:0. Наставникът изрази недоволството си от факта, че се е наложило столичани да играят ранен мач, след като в четвъртък се изправиха срещу Рома в Лига на конференциите.

"Още първото полувреме мохехме да си решим мача. Исках да вкараме и трети гол, но и 2:0 е достатъчно. Мачът ни можеше да бъде в понеделник, тъй като само преди 72 часа играхме с Рома. Не ни разрешиха, но на Лудогорец позволиха. Това е в наш ущърб. Това са тънки моменти, които подсказват тенденцията спрямо ЦСКА. Поздравления за момчетата, второто полувреме си пролича умората, но въпреки всичко намериха сили да надделеят над стабилния отбор на Черно море.

Все още нямаме мъдрост, целта беше да ги пресираме отпред, за да не достигат до нашето наказателно поле. Тази непостоянност през този сезон, която имаме, се дължи на много причини. Вярвам в качествата на всички футболисти и разчитам на тях. В следващите 2 двубоя трябва да направим всичко, за да излезем победители. Надявам се да успеем да възстановим играчите, за да играем на върха на нашите възможности", сподели Стойчо Младенов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички