"Няма да оставим децата на произвола" - част от ДЮШ на ЦСКА се мести изцяло в Панчарево


"Няма да оставим децата на произвола" - част от ДЮШ на ЦСКА се мести изцяло в Панчарево
Снимка: CSKA.BG

2626 0

Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов коментира  плановете за детско-юношеската школа. По-рано днес имаше специална пресконференция, на която подробно бе обяснено за реконструкцията на стадион "Българска армия".

ПЕРЛАТА НА ЦСКА ОТВЪТРЕ И ОТВЪН - ДЕНЕМ И НОЩЕМ (ГАЛЕРИЯ)

Какво ще стане с ДЮШ

"По въпроса за детско-юношеската школа, това е един от най-важните въпроси за клуба. Към момента имаме опции къде да преместим школата. Ние имаме желание да имаме една школа, която да създава футболисти за първия отбор.

Няма да оставим децата на произвола на съдбата. По-големите възрасти ще изместим изцяло в Панчарево. За по-малките идеята ни е да намерим терен в София, защото е неудобство родителите да ги возят всеки ден до Панчарево", заяви Филипов.

Отборът ще домакинства на Националния стадион

Филипов заяви, че докато новото съоръжение бъде готово, ЦСКА ще играе домакинските си мачове на националния стадион "Васил Левски". Според шефът на "армейците" голямата инвестиция, която собствениците ще направят няма да повлия е в спортно-техническо естество: "Дали ЦСКА ще има най-модерния стадион? То е видно, няма защо да коментирам. Инвестицията и бюджетът са осигурени, те няма да повлияят върху бюджета на футболния клуб". Филипов отговор и защо капацитът на новия стадион ще е едва 16 000 зрители.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички