Нестор Ел Маестро след първата победа на ЦСКА от завръщането му: Проблемите ни остават


Нестор Ел Маестро след първата победа на ЦСКА от завръщането му: Проблемите ни остават
Снимка: LAP.bg

3046 0

Треньорът на ЦСКА  Нестор Ел Маестро изрази мнението си след успеха с 2:0 като гост над Ботев Враца. Тази победа е първа за „червените“ под негово ръководство след завръщането му начело на отбора.

Специалистът подчерта, че проблемите на ЦСКА не са решени и си остават, като е нужно време за преодоляването им.

МНЕНИЕТО НА ЕЛ МАЕСТРО

Щастливи сме за постигнатия резултат. Може би не се справихме добре през първото полувреме, но използвахме една контраатака. Смятам, че след 55-ата минута имахме пълен контрол и се справихме добре“, коментира Ел Маестро.

„Не променихме много в тима. Проблемите, които имахме остават. Много важни играчи са с контузии. Истинското ни развитие ще е факт, когато се върнат. Необходимо ни е още време, но ще трябва да импровизираме с някои позиции на играчите. Всяка победа е изключително важна за нас. Да, победата ни дава спокойствие. ЦСКА във всеки един двубой трябва да се бори за победа и да гони тази цел“, продължи специалистът.

Анализите на двубоите са много важни спрямо това срещу кой отбор играем. Много е различно дали играеш в Разград, или във Враца. Днес в полувремето направихме подобрения и ще повторя, че след 55-ата минута се справихме много по-добре. Моята работа е да търся победа във всеки един мач и това ще направя“, каза още Ел Маестро.

ВИЖТЕ ТУК репортаж как ЦСКА постигна първата си победа след завръщането на Нестор Ел Маестро на треньорския пост

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички